top of page

About Us

 
Over rijinstructeur:
 
 
 
 
 
 
 
 
Welkom bij Rijschool Level Up! Mijn naam is Sie Cho Chau(Sei), ik ben de rijschoolhouder en tevens ook de rijinstructeur van Level Up.
Ik ben mijn eigen rijschool gestart omdat ik autorijden zelf heel leuk vind en het leek mij leuk om mensen te kunnen helpen om hun rijbewijs te halen.
Ik weet zelf nog hoe mijn eigen rijlessen waren en daardoor ben ik me bewust van hoe de leerling zich voelt tijdens de lessen/examen. Mijn doel is dan ook om de leerling op een relaxte manier te leren autorijden. 
Tijdens de lessen praat ik vaak met de leerlingen, omdat ik heb gemerkt dat dit uiteindelijk ook bijdraagt aan het multitasken tijdens het autorijden. Grappen maken en levensverhalen delen kan ik goed waarderen, zo leer je van elkaar. 
Ik zou zeggen: boek een gratis vrijblijvende proefles en ervaar het rijlessen bij mij. Ik sta in ieder geval klaar om jou een stap dichter bij het behalen van je rijbewijs te brengen.


Werkwijze:
Ik werk met een instructievorderingenkaart. Middels deze kaart hou ik jouw progressie in de gaten. Op deze manier hebben we een goede opbouw van het leren autorijden. De opbouw zit namelijk zo in elkaar, dat je op een logische wijze rijvaardigheden(kruispunten, parkeren, snelweg etc.)aangeleerd krijgt. We hoeven verder ook niet steeds te onthouden waar je was gebleven en wat de verbeterpunten waren van de vorige les. Kortom: Duidelijkheid gedurende jouw rijopleiding. De instructievorderingenkaart kan je via een app volgen.


Over Rijschool:
Rijschool Level Up is een rijschool die zich vooral richt op de klant. Momenteel worden de lessen gegeven in een Kia XCeed. 
Een rijbewijs halen vereist een flinke investering, daarom zijn we bereid om de klant kosteloos in termijnen te laten betalen(tot 3 termijnen). Tevens genieten studenten ook van een speciale prijs, want het studentenleven is al zo zwaar.
Verder worden de lestijden volledig besteed aan het leren rijden i.p.v. een gedeelte taxi service(de vorige leerling naar huis brengen en de volgende ophalen) en gedeelte leren.
Benieuwd naar de rijschool? Neem dan contact op via de mail of whatsapp. Tot snel! 

Rijinstructeur

Waar ben ik werkzaam?

Breda

Rijen

Teteringen

Tilburg-Reeshof

Etten-Leur

Dorst

Talen/languages:

Dutch and English

Mocht je afvragen of ik ook bij jou in de buurt les geef...vraag het gerust na.

Rijschool Level Up
bottom of page